Notice: this event has taken place on April 8, 2021 15:00:00. You can no longer sign-up for this event.

Webinar: IE-valkuilen bij samenwerken

April 8

15:00:00 - 16:00:00

Event summary

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico’s? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

Het samenwerken met andere partijen bij een innovatietraject kan een lastig proces zijn. Tijdens het webinar ‘IE-valkuilen bij samenwerken’ focussen wij op de rol die IE-rechten spelen bij innovatieve samenwerkingstrajecten. Aan de hand van een fictieve casus laten onze octrooiadviseurs u een aantal veelvoorkomende situaties zien én leert u hoe u de bijbehorende valkuilen in dit soort trajecten kunt vermijden.

Benodigde basiskennis

Bij dit webinar gaan wij ervan uit dat u enige basiskennis heeft over de belangrijkste IE-rechten. Heeft u deze basiskennis nog niet? Volg dan eerst het webinar ‘Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen’. Kijk in de octrooiagenda voor alle data waarop wij deze geven.

Event organizer

Organisation logo

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen